Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată și-a omorât fiica de două luni și a dat vina pe pisică. Bebelușul avea limba, coastele și picioarele rupte

Un tată care a dat vina pe propria pisică pentru uciderea fetiței sale de numai două luni este acum condamnat la 15 ani de închisoare.  

Inițial el a dat vina pe animalul de companie, dar ulterior a recunoscut că a fost „puțin cam dur” cu fiica lui de două luni de care avea grijă.

Kristopher Henderson, în vârstă de 41 de ani, a pledat vinovat de crimă neintenționată de gradul doi în fața Tribunalului districtual din Blue Earth County, conform Daily Star.

Ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției, acuzațiile de omor prin imprudență și de pedepsire rău intenționată a unui copil au fost excluse în cazul bărbatului din Minnesota, SUA.

Mama acesteia sesizase că fetița avea ochii foarte umflați și a început să se îngrijoreze. Femeia o lăsase pe cea mică cu tatăl său pentru ca ea să se ducă la serviciu. Când s-a întors, mama a decis să-și ducă de urgență copilul la spital.

Citește și
bebe turcia
Bebelușul scos de sub dărâmături după 128 de ore, în Turcia, s-a întors în braţele mamei sale după aproape 2 luni

Medicii au descoperit că bebelușul avea coastele și picioarele rupte. De asemnea, copila avea și limba ruptă și suferise o hemoragie cerebrală.

Bărbatul nu și-a asumat inițial responsabilitatea și a dat vina pe un animalul de companie. El a declarat poliției că pisica lor, care cântărea 20 de kilograme, s-ar fi așezat pe copil. Medicii au confirmat ulterior că rănile grave nu puteau fi provocate de o pisică.

Chiar dacă fetița avea șanse minime de a se recupera din cauza activității cerebrale reduse, medicii au cuplat-o la aparate. Câteva zile mai târziu însă, în data de 3 noiembrie 2021, fetița a fost declarată moartă.

Tatăl a mărturisit în cele din urmă că a fost neglijent. El spune că a legănat-o pe fetiță „cu fața în jos, în brațe” și „a lovit-o pe spate mai puternic, timp de cinci minute, în timp ce încerca să o calmeze".

Ulterior el a recunoscut că a lovit-o pe fetiță suficient de tare pentru a-i provoca fracturi ale coastelor și mebrelor. În cele din urmă, tatăl a confirmat că „s-ar putea să fi fost puțin cam dur cu copilul” atunci când i-a schimbat scutecul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult