Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată din Carei și-a abuzat sexual și bătut băiatul de 5 ani ca să-și convingă soția să se întoarcă acasă din străinătate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de 5 ani din Satu Mare a fost abuzat sexual și bătut cu o cruzime greu de imaginat chiar de tatăl lui. Bărbatul de 31 de ani din Carei și-ar fi chinuit băiatul ca s-o oblige, astfel, pe soția plecată în străinătate să se întoarcă acasă.

Individul a filmat ororile și i-a trimis nevestei imaginile șocante.

Băiatul de 5 ani a rămas în grija tatălui în casa familiei, din Carei după ce soția a plecat la muncă în străinătate. Individul de 31 de ani a pus la cale un plan monstruos pentru a-și convinge partenera să revină în țară.

Individul s-a filmat în timp ce își lovea copilul, astfel încât lacrimile celui mic să o determine pe mama acestuia să revină acasă. Mai mult, individul și-ar fi abuzat și sexual fiul.

Femeia a anunțat autoritățile din România și cu ajutorul unei mătuși a reușit să primească sprijinul polițiștilor.

Citește și
politie spania
Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele, după ce i s-a interzis accesul la internet

Cadina Candrea Ținca, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: ”Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost instituționalizat".

Medicii au confirmat agresiunea sexuală

Băiețelul a fost dus la spital pentru investigații medicale, iar doctorii au confirmat agresiunea sexuală.

Mariana Dragoș, director DGASPC: "Copilul a fost preluat în regim de urgență de către specialiștii Serviciului de Urgență Abuz, Neglijare, Exploatare. În momentul de față copilul este protejat și a intrat într-un program apecial de intervenție și recuperare".

Tatăl copilului a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat de viol și violență în familie.

Mama băiețelului a ajuns și ea în țară și a fost audiată. Copilul ca rămâne în centrul de protecție până când autoritățile vor decide dacă va putea fi preluat de mamă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult