Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr și-a ucis vărul, crezând că vrea să-l atace. Ce a făcut când s-a trezit din beție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 40 de ani din judeţul Vaslui. Omul a fost omorât în bătaie chiar de vărul lui, se pare, doar pentru simplul motiv ca agresorului i s-a părut că urmează să fie atacat cu o bâtă.

În urma atacului, victima a fost lăsată în drum peste noapte, iar a doua zi, când agresorul s-a trezit din beţie, a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit un bărbat mort.

Tânărul în vârstă 23 de ani a băut împreună cu victima toată ziua la barul din sat. Spre seară autorul, recent întors din Germania, a mers la stâna unde locuia temporar. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi victima, care avea o bâtă. După un schimb de replici între cei doi, bărbatul a început să îşi lovească vărul cu bestialitate. Reporter: „De la ce s-au luat?” Localnic: „De la un pahar de vin, altceva nu.” Reporter: „Se înţelegeau bine?” Localnic: „Da, se înţelegeau bine, dar nu au mai judecat la băutură. Am rămas şocat când am auzit."

Localnic: „Erau băieţi buni, liniştiţi, dar un pahar i-a dus la o tragedie care nu trebuia, nici de-o parte nici de alta. O familie cumsecade, cu mulţi copii, dar şi-au văzut de treaba lor."

Localnicii povestesc că agresorul a mai avut probleme cu legea, după ce a fost condamnat în trecut pentru viol.

Citește și
Extradare, inchisoare
Un constănțean a fost extrădat din Canada, la peste 20 de ani de la comiterea unei crime

Vecin: „A făcut puşcărie. S-o luat la bătaie şi cred că de la nervi şi-o dat în cap unul la altul. Nu e bun, e ceva urât pentru dânşii. Au fost neamuri, verişori."

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Alice Ruja, procuror criminalist: „Autorul a scos victima, l-a împins, s-au dezechilibrat. Au căzut amândoi la pământ. Autorul l-a lovit cu pumnii şi apoi cu picioarele peste corp şi peste cap, până a rămas nemişcat. A doua zi a constatat că e decedată."

Bărbatul de 23 de ani, şi-a recunoscut fapta, iar acum este cercetat pentru omor şi va rămâne următoarele 30 de zile în arest. El riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani după gratii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult