Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr și-a înjunghiat mortal tatăl la locul de muncă, în Constanța. Ce a făcut după

Un tânăr și-a înjunghiat mortal tatăl, duminică, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, cei doi lucrând acolo.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 17.30 cu privire la faptul că, în incinta societății comerciale, are loc un conflict spontan între două persoane.

Alertcația a avut loc între un bărbat în vârstă de 38 de ani și tatăl său, 66 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un obiect tăietor-înțepător.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani. La locul faptei, a ajuns şi un echipaj medical, care, din păcate, a constat decesul victimei. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri”, a transmis poliția într-un comunicat.

Tânărul în vârstă de 38 de ani a fost cel care a sunat la 112 și s-a predat. Ulterior a fost încătușat și dus la audieri, potrivit replicaonline.ro.

Citește și
trafic
Violența la volan, tot mai prezentă în România. Un șofer a fost înjunghiat în urma unei șicanări

Cercetările sunt continuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanța.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult