Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Constanţa. Ce mesaj de adio a lăsat

Un tânăr de 25 de ani a murit duminică seara, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din municipiul Constanţa, cel mai probabil gestul său fiind unul sinucigaş.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică seară, după ce un bărbat de aproximativ 25 de ani a căzut de la etajul opt al unui bloc aflat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa, scrie News.ro.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean şi un SMURD. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns în zona respectivă, bărbatul era în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, a fost declarat decesul.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, bărbatul locuia cu chirie în apartamentul respectiv, iar telefonul la 112 a fost dat de iubita tânărului. După primele cercetări, poliţiştii cred că este vorba de o sinucidere.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Citește și
politie
Motivul înfiorător pentru care o mamă și-a aruncat cei doi copii de la etaj: „Erau diavoli”

 

Mesajul de adio lăsat de tânăr

 

Potrivit Replica Online, înainte de se arunca, tânărul apostat următorul mesaj pe Facebook:

"Bună mamă... îmi salut prietenii care îi am, cunoștințele și fosta iubită, care m-a împins să fac lucrul ăsta. (..)Nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană pentru mine. (...) Relația mea cu Alina a fost una toxică pentru mine".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult