Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr s-a sinucis după moartea prietenei lui. Ce bilet de adio sfâşietor a lăsat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Răpus de durere după ce o foarte bună prietenă s-a stins din cauza unei maladii, un tânăr din Iaşi şi-a pus capăt zilelor. A lăsat în urmă un sfâşietor bilet de adio.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani locuia cu chirie, de puţin timp, într-o garsonieră din Iaşi, la un prieten. Proprietarul a fost cel care l-a găsit inconştient, lângă nişte ambalaje de medicamente. Speriat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Eva Ilian, dispecer medical SAJ Iaşi: "Am fost sesizaţi că în Vasile Lupu este o persoană inconştientă A plecat echipajul de urgenţă cu medic, de tip C, ajungând la faţa locului s-a constatat că persoana respectivă este decedata de câteva ore"

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet de adio în care le-a explicat celor dragi că este profund afectat de moartea tinerei la care a ţinut foarte mult. În urmă cu trei săptămâni, ea a fost răpusa de o boală necruţătoare. În ultimul mesaj, cel care s-a sinucis l-a rugat pe prietenul său cel mai bun să se ocupe de înmormântare.

"A băut şi a lăsat pe masă un anunţ că adică nu e vinovat nimeni, el s-a omorât din cauza unei prietene de a lui. A venit salvarea, ambulanta, poliţia dar el era decedat", spune un vecin.

Citește și
elevi
Cazurile elevilor care s-au sinucis în săptămâna BAC-ului. Tragediile, aparent similare

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la IML pentru necropsie. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ancheta urmează să lămurească exact şi cauza morţii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult