Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un student la teologie s-a electrocutat, în timp ce încerca să-și facă selfie pe un vagon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare şocantă în gara Dumbrăveni din judeţul Sibiu: un tânăr de 21 de ani, student la teologie, s-a urcat pe un vagon de marfă şi a fost electrocutat după ce, se pare,spun anchetatorii, a încercat să-şi facă un selfie.

Totul s-a petrecut sub privirile oamenilor care aşteptau trenul.

Băiatul a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului şi s-a lovit în cădere la cap. El se află acum în grijă medicilor, în vreme ce poliţiştii încearcă să lămurească împrejurările acestui trist eveniment.

Totul s-a petrecut în joi dimineaţă, la ora 7. Tânărul, de fel din satul Ernea, este student la teologie şi trebuia să ajungă la facultate, în Sibiu.

Anchetatorii iau în calcul, oficial, toate variantele: un gest de teribilism, intenţia de a realiza un selfie inedit sau chiar o tentativă de sinucidere. Dar, se pare, cel mai probabil, tânărul a vrut să pozeze într-o postură teribilistă. În momentul în care a ridicat braţele, bărbatul a atins firele de curent electric şi a căzut secerat.

Citește și
tren austria
Cel puțin 26 de persoane, rănite, după ce un tren a deraiat. VIDEO

Martorii au sunat imediat la 112, după ajutor. Joi după-amiază, băiatul a intrat în operaţie şi va rămâne internat în secţia de neurochirurgie, la Sibiu.

 CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult