Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în Galaţi, după ce un tânăr a intrat cu un microbuz într-un stâlp de iluminat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident a culminat cu un adevărat tărăboi, în Galaţi. Un individ i-a atacat cu un cuţit pe poliţişti, dar şi pe membrii unui echipaj SMURD, chemaţi la faţa locului după ce prietenul său a intrat cu microbuzul într-un stâlp.

Cei vizaţi au avut prezenţă de spirit şi au scăpat neatinşi, iar agresorul a fost încătuşat. Reţinut a fost însă şi cel de la volan, bănuit că ar fi condus băut.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost adus la Spitalul Judeţean din Galaţi pentru a-i fi recoltate probe biologice, după ce a intrat cu microbuzul într-un stâlp de iluminat public, apoi - spun anchetatorii - a încercat să fugă.

Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns un echipaj de la poliţie şi unul de la SMURD.

Cms şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi: "La vederea poliţiştilor, bărbatul, care părea în stare de ebrietate, a încercat să fugă. Poliţiştii l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la autospeciala poliţiei."

Citește și
inmormantare botosani
Tânăra ucisă în Botoșani de un adolescent, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă

La locul accidentului au venit şi câţiva prieteni de-ai şoferului, iar spiritele s-au încins. Când a văzut că amicul lui este încătuşat, unul dintre indivizi a scos o armă albă.

Dr. Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galaţi: "Cu un cuţit a vrut să lovească atât poliţistul, cât şi şoferul de pe maşina de urgenţe din spate. Numai prezența de spirit a poliţistului a făcut ca acesta să îl împingă şi ulterior să scoată pistolul. Cuţitul cu mâna prin dezechilibrare a lovit maşina asta. A zgâriat luneta."

Atât şoferul, cât şi prietenul lui, în vârstă de 41 de ani, au fost reţinuţi.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult