Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Dâmbovița a murit după ce s-a izbit cu ATV-ul într-un cap de pod

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Dâmboviţa şi-a pierdut viaţa duminică, după ce s-a prăbuşit cu ATV-ul în pădurea de la marginea satului. Se pare că bărbatul s-ar fi izbit de un cap de pod, iar apoi a fost aruncat pe malul unui pârău.

Un trecător l-a zărit din întâmplare şi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, dar din nefericire bărbatul era deja mort.

Accidentul s-a petrecut pe un drum forestier aflat la marginea satului Gorgota, din judeţul Dâmboviţa. Apropiaţii tânărului nu-şi explica tragedia, mai ales că, susţin aceştia, tânărul cunoştea destul de bine zona şi se plimba des cu ATV-ul pe acolo.

Din primele date, spun poliţiştii, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a izbit de malul pârâului, iar rănile i-au fost fatale.

Marian Mărăcină, prietenul tânărului decedat: "A venit de sus cu ATV-ul, nu ştiu ce a făcut că s-a izbit de un pod. S-a lovit în mâl. El cu casca în cap, a avut tot ce trebuie pentru atv-uri. Sunt periculoase, sunt pante abrupte."

Citește și
Tren deraiat Taiwan
Accident feroviar cu 18 morți și peste 187 de răniți. Mai multe persoane, prinse în vagoane

O persoană l-a zărit zăcând pe jos şi a chemat ambulanţa, însă până la sosirea medicilor, tânărul decedase deja.

Localnic: "Poate că a fost entuziasmul ăsta să se plimbe, ce o fi făcut, Dumnezeu ştie... el se ducea prin pădure să se plimbe." Reporter: "E periculos drumul pe acolo?" Localnic: "Sunt şi drumuri periculoase, sunt şi drumuri marcate."

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. Între timp, trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, din Târgovişte, pentru autopsie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult