Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Arad infectat cu HIV şi-a îmbolnăvit soţia şi iubita minoră. "Şi-au asumat"

Un bărbat de 30 din ani din Arad este suspectat că a infectat intenţionat două femei cu HIV.Un bărbat de 30 din ani din Arad este suspectat că a infectat intenţionat două femei cu HIV.

Potrivit Aradon, tânărul a contactat virusul în spital, la naștere, în anul 1989, din cauza unor ace nesterilizate. El este acum acuzat că, în cadrul unei relaţii extra-conjugale cu o minoră de 17 ani, a infectat-o cu HIV, fără să îi spună că este seropozitiv.

Tânăra a fost avertizată chiar de fosta soţie a bărbatului, şi ea infectată cu HIV după ce se pare că şi ei i-ar fi ascuns adevărul. Ea a mers acum în justiţie, un dosar fiind deschis la Tribunalul Arad.

Bărbatul acuzat neagă acuzaţiile şi, potrivit Aradon, a declarat în instanță că “Le-am spus și și-au asumat pentru că mă iubesc”.

Faptele de care este acuzat bărbatul sunt considerate infracţiuni contra sănătăţii publice şi se pedepsesc cu închisoarea.

Citește și
Femeie care plange
Caz fără precedent. Și-a dat în judecată soțul, după ce i-a dat HIV: „E așa egoist”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult