Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident, în Constanța. La volan se afla iubita sa, șoferiță începătoare

Un tânăr de 22 de ani a decedat în urma unui grav accident rutier pe șoseaua dintre Constanța și Mangalia. La volanul mașiinii se afla iubita sa, care acum este în stare gravă.

Accidentul a avut loc luni seară. Tânăra de 20 de ani se afla la volan, când, la un moment dat, ar fi acroșat un câine și a pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe contrasens și a lovit un stâlp. Din păcate, tânărul a murit pe loc, potrivit dobrogeatv.ro.

"La faţa locului, colegii au găsit două persoane încarcerate, o tânără de aproximativ 20 de ani care a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital cu traumatisme multiple, dar şi un tânăr de aproximativ 22 de ani pentru care medicii au fost nevoiţi să declare decesul", a declarat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Cristian avea numai 22 de ani și era student student la Psihologie, la Universitatea Andrei Șaguna din Constanța. Iubita lui, Alexandra, care își luase recent permisul de conducere, este în comă.

Citește și
accident
Accident grav în Capitală. Un pieton de 32 de ani a murit după ce a trecut strada neregulamentar

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult