Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 17 ani din Prahova şi-ar fi ucis tovarăşul de băutură. Ce pedeapsă riscă

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Prahova, un adolescent de 17 ani este cercetat pentru că ar fi ucis un bărbat în toată firea, care i-a fost mai demult tovarăş de hoţie.

Localnicii spun că tânărul îl bănuia pe fostul său amic că a colaborat cu anchetatorii şi a mărturisit cum au spart împreună un magazin.

 Poliţiştii spun că ultima oară, cei doi au băut împreună, apoi adolescentul şi-ar fi înjunghiat victima.

Bărbatul de 38 de ani care a fost omorât locuia singur. După lăsarea întunericului a fost vizitat de fostul său amic căruia se pare că îi ştia de frică.

Localnică: "La ora 11 fără 10 el a plecat de la noi din curte şi dimineaţă aud că l-a omorât. Au făcut înainte nu ştiu ce altă problemă şi cred că din cauza aia. Au spart un magazin, băiatul ăla care l-a omorât a spart, au fost amandoi."

După furt, bărbatul a fost condamnat la 1 an şi 7 luni de închisoare cu suspendare, iar băiatul a primit condamnare cu executare. E drept, n-a mai fost cazul să rămână în puşcărie, pentru că şi-a ispăşit pedeapsa cât a stat în arest preventiv.

Citește și
inchisoare
Pedofil omorât în bătaie, la nici o săptămână după ce a ajuns în închisoare

Nimeni nu ştie ce discuţii au avut cei doi când s-au reîntâlnit. Polistii susţin că au băut împreună.

Adolescentul a fost repede prins şi încătuşat. Localnicii spun că se aşteptau ca tânărul de 17 ani, violent din fire, să ajungă şi la crimă. Îl plâng, însă, pe cel ce i-a devenit victimă.

Tânărul suspectat de crimă a primit deja un mandat de arestare preventivă din partea unui judecător de la Tribunalul Prahova.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult