Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit după ce a fost lovit cu pumnul de un amic pe care tocmai îl ajutase

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 28 de ani din Timiș a murit după ce a fost lovit cu pumnul de un amic pe care tocmai îl ajutase într-o situație dificilă. Victima a căzut pe asfalt, iar izbitura i-a fost fatală.  

Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut resuscita. Agresorul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Agresorul și soția lui se întorceau de la o discotecă, iar mașina în care se aflau a derapat și a ieșit în decor.

Victima a trecut pe acolo după doar câteva minute și l-a rugat pe șoferul cu care era în mașină, să îi ia și pe cei doi soți, pe care îi cunoștea.

Pe drum, cuplul a început să se certe, iar femeia ar fi fost lovită de soț. Ca să îi potolească, tânărul i-a cerut șoferului să oprească mașina și a încercat să îi despartă. În acel moment agresorul - un bărbat de 23 de ani - l-a lovit cu pumnul.

Victima a căzut și s-a lovit puternic la cap, iar echipajul medical chemat la fața locului, n-a mai reușit resuscitarea.

Citește și
Accident cumplit în Timiș. Membrii unei familii au murit pe loc. Ce au povestit martorii
Accident cumplit în Timiș. Membrii unei familii au murit pe loc. Ce au povestit martorii

Localnic: 15 " Când am ieșit afară, era acolo, întins și acoperit. Și-aici era poliția. Era în jos, aici din-sus, panglici puse, să nu circule nimeni, nu ne-o lăsat nici în drum.”

Culmea este că victima era un tânăr foarte liniștit, care nu era genul să sară la bătaie.

Prieten apropiat cu victima: "Nu am cuvinte, un om extraordinar. Un om, pita lui Dumnezeu. Dacă i-o dat cineva o palmă, l-o răsplătit cu un suc. Un înger de om, care a fost educat de micuț. Știu doar atâta, că i-o luat la ocazie și s-o băgat să-i despartă. Atâta știu. "

Agresorul a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

Cristian Butaci, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor: "Inculpatul a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul, în zona feței, ceea ce a determinat căderea persoanei vătămate și lovirea acesteia de partea carosabilă, determinându-i leziuni care, în final, au condus la decesul persoanei vătămate."

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult