Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un soldat a violat și infectat cu HIV 70 de adolescenți

Un soldat din Thailanda a fost arestat sub acuzaţia că, pe parcursul a patru ani, ar fi infectat cu virusul HIV peste 70 de adolescenţi, relatează Newsweek, care citează autorităţile thailandeze.

Vârstele celor infectaţi se situează între 13 şi 18 ani, mai relatează Newsweek.

Pentru a-şi atrage victimele, acuzatul s-ar fi folosit de profile false de Facebook şi de o aplicaţie matrimonială, prin intermediul cărora le cerea adolescenţilor fotografii nud. Ulterior, își ameninţa cu publicarea fotografiilor în cazul în care nu vor avea sex cu el.

"Avem dovezi că i-a violat pe băieţi, în jur de 75", a precizat Surachate Hakparn, ofiţer de poliţie thailandez, citat de Newsweek.

"Avem dovezi clare în acest sens şi a şi mărturisit", a adăugat ofiţerul de poliţie.

Citește și
fetita abuzata - ilustratie
Tatăl unei fetiţe, reţinut pentru că şi-ar fi violat copila mai bine de un an

În timpul percheziţiei locuinţei sergentului major Jakkrit Khomsing, în vârstă de 43 de ani, poliţia a decoperit medicamente utilizate pentru tratarea virusului HIV.

Pe numele soldatului există şase capete de acuzare: susținerea de relaţii sexuale cu un minor sub 15 ani și de relaţii sexuale fără consimţământ, separarea de părinţi a unir minori sub 15 ani, şantaj, forţarea unor minori să desfoșare acte necorespunzătoare.

Potrivit Newsweek, care citează Associated Press, pedeapsa maximă pentru susţinerea de relaţii sexuale cu un minor sub 15 ani se poate pedepsi cu maximum 20 de ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult