Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de 17 ani care a accidentat mortal un copil a chemat poliția, după ce localnicii au vrut să-l bată

Locuitorii cartierului Kuncz din Timișoara au încercat, sâmbătă, să bată un tânăr de 17 ani, care a ucis un copil de trei ani cu mașina. Pentru aplanarea conflictului a fost necesară intervenția mascaților.

Accidentul a avut loc pe strada Satu Mare, de la marginea Timişoarei, unde şoferul unui Golf cu numere de Arad a lovit doi copii şi o femeie care îi însoţea. Unul dintre copii, în vârstă de trei ani, a murit, iar celălalt, o fată, a fost rănită. Femeia a scăpat cu leziuni uşoare, informează News.ro.

Imediat după accident, romii, majoritari în cartier, au sărit la şofer să îl ia la bătaie. Tânărul s-a speriat şi a rupt-o la fugă pe un câmp din apropiere cerând ajutor.

Imediat au intervenit mascaţii de la trupele speciale, jandarmii, echipaje de pompieri, SMURD şi ambulanţe.

Poliţiştii spun că înainte de accident, şoferul, care are 17 ani, a fost la un local din apropiere unde, la un moment dat, s-a iscat un scandal. Tânărul ar fi fost luat la bătaie şi a reuşit să fugă. A mers acasă, a luat maşina tatălui său şi s-a urcat la volan.

Citește și
inchisoare
Pedofil omorât în bătaie, la nici o săptămână după ce a ajuns în închisoare

La un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a surprins copiii şi femeia pe stradă. Tatăl şoferului a anunţat că fiul său vrea să se predea. Tânărul va fi cercetat pentru omor din culpă, conducere a unui autovehicul făra a avea permis şi fugă de la locul accidentului. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult