Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un şofer a intrat intenţionat într-un TIR, pe centură. Ce s-a găsit lângă trupul său

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 29 de ani a murit miercuri seară într-un accident tragic pe centura Bucureşti, în zona Berceni. Cel mai probabil, spun martorii, bărbatul a vrut să îşi ia viaţa şi a intrat cu viteza într-un TIR aflat pe sensul opus de mers.

Şoferul TIR-ului povesteşte că victima, care se afla pe sensul opus de mers al centurii, a intrat dintr-o dată pe contrasens şi l-a izbit violent. "Am văzut când a venit, am oprit pe loc şi a intrat direct în mine. Avea cel cel puţin 150 km/h"

Cei care au fost martori la întreaga scenă au sunat imediat la 112. Din păcate însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa şoferului în vârstă de 29 de ani, care a murit pe loc.

Pompierii s-au chinuit câteva zeci de minute să scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii trupul victimei. Imediat după ce a fost extras bărbatul, poliţiştii au găsit în autoturism mai multe sticle de alcool și două telefoane mobile.

"A vrut să se omoare. Aşa am înţeles. A zis mătuşa lui că ar fi într-o depresie". Din cauza accidentului circulaţia a fost blocată în zona mai bine de două ore.

Citește și
accident autocar
Accident cu un autocar plin cu pasageri în Timiș. O persoană a murit, cinci sunt rănite

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult