Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din Mare Britanie și-a înjunghiat soția de 171 de ori, apoi a continuat să se uite liniștit la TV

Un român din Marea Britanie și-a ucis într-un mod șocant soția, apoi a continuat să se uite liniștit la TV. După ceva timp, s-a decis să sune la poliție. Individul a fost găsit vinovat de crimă și riscă închisoare pe viață.  

Un bărbat care și-a înjunghiat soția de 171 de ori și apoi a continuat să se uite liniștit la TV, a fost găsit vinovat de crimă, scrie BBC.

Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă la adresa din Wallingford, Oxfordshire, în primele ore ale zilei de 30 august 2022.

Ea a raportat atacuri anterioare ale soțului ei, dar acesta nu a fost acuzat, a auzit Oxford Crown Court.

Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani, urmează să fie condamnat, joi.

Instanța a auzit că poliția a găsit sânge în dormitorul și în holul casei din Blue Mountains, precum și pe o telecomandă de la televizor și pe câinele de companie al cuplului.

Citește și
politie belgia
Două braţe şi două picioare, cel mai probabil ale unei femei, descoperite într-un frigider aruncat într-un canal din Belgia

Două cuțite pătate de sânge au fost găsite în dormitor și în bucătărie.

Detectivul Jon Capps a declarat că acuzatul a folosit „niveluri oribile de violență”, înjunghiindu-și soția în gât și în piept.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor înainte de a suna calm la poliție pentru a raporta ceea ce a făcut”, a spus detectivul. „Apelul la poliție a fost doar despre el - o încercare interesată de a câștiga simpatie”.

Juriul a auzit că cei doi s-au certat în timp ce se aflau în vacanță în Bournemouth, în zilele dinaintea crimei.

Katie Hurmuz-Irimia i-a spus soțului ei că mariajul lor s-a terminat, deși ulterior s-au împăcat, a declarat instanța.

Juriul a fost informat, de asemenea, despre incidente violente anterioare.

În august 2020, Katie Hurmuz-Irimia a declarat poliției că a fost lovită de soțul ei după ce l-a confruntat cu privire la faptul că o înșelase.

Ulterior, Mihai Hurmuz-Irimia a amenințat că va pune o bombă cu benzină în casa mamei sale și că va incendia mașina fratelui ei. El a fost arestat, dar soția sa nu a depus plângere. Mai târziu, în aceeași lună, aceasta a declarat poliției că soțul ei a încercat să o atace cu un cuțit și o bâtă de baseball. Din nou, el a fost arestat, dar nu s-a luat nicio altă măsură.

Într-o declarație, poliția din Thames Valley a încurajat victimele abuzurilor domestice să sune la 999 sau să facă o plângere prin intermediul site-ului poliției.

Anterior, familia lui Katie Hurmuz-Irimia a declarat că aceasta era o „persoană prietenoasă și o mamă minunată”, care „avea grijă de alte persoane”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult