Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist și-a ucis soția și copiii, apoi s-a sinucis cu două luni înainte să iasă la pensie

Un polițist în vârstă de 49 de ani, din New York, și-a ucis soția și pe cei doi fii ai săi, apoi s-a sinucis, cu două luni înainte de pensionare.

Ofițerii de la Departamentul de Poliție Clarkstown au ajuns la casa familiei sâmbătă, după ce polițistul a comis crima urmată de suicid. Acesta și-a omorât soția în vârstă de 43 de ani, dar și pe cei doi fii ai lor, cu vârstele de 10, respectiv 12 ani, împușcându-i, potrivit dailymail.co.uk.

„Inimile noastre sunt foarte îndurerate astăzi. Ne rugăm pentru pace. Odihniți-vă îb pace Ornela, Watson, Gabe și Liam. Uneori lucrurile care se întâmplă nu pot fi înțelese. Te întrebi dacă ar fi putut exista ceva ce ai fi putut face ca rezultatul să fie altul. Era ceva ce puteai spune ca să schimbi traiectoria? Niciodată nu știi ce este cu adevărat în mintea unei persoane”, a spus o prietenă a familiei.

O armă a fost găsită în locuința familiei.

Bărbatul nu se prezentase la muncă vineri, așa că ofițerii de la Secția Clarkstown au fost trimiși să facă o verificare.

Bărbatul se angajase la Departamentul de Poliție din New York în 2000, iar în Departamentul de Poliție Bronxville în 2007.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult