Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mort și 2 răniți grav după ce o motocicletă şi o bicicletă s-au ciocnit, în Arad

Un biciclist de 58 de ani a murit după ce s-a ciocnit în mers de o motocicletă căreia nu i-a acordat prioritate, iar două persoane aflate de motocicletă au fost rănite grav.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat, joi, că accidentul a avut loc în localitatea Mocrea, miercuri seară.

"Un bărbat de 58 de ani din Mocrea a condus o bicicletă pe o stradă laterală din localitate şi, ajungând în centrul localităţii, lângă Biserica Ortodoxă, a pătruns pe carosabil şi nu a acordat prioritate de trecere unui tânăr de 26 de ani care conducea o motocicletă din direcţia Tîrnova înspre Ineu", a precizat sursa citată, informează Agerpres.

În urma impactului, biciclistul a murit, iar conducătorul motocicletei, un tânăr de 26 de ani, şi o pasageră de 17 ani au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital.

Potrivit aradon.ro, tânărul de 26 de ani se află în comă, intubat, la Secția ATI a Spitalului Județean Arad, el suferind mai multe traumatisme (toracic și cranio-cerebral), fracturi (omoplat și coaste) și o contuzie pulmonară.

Citește și
copil, aeroport
Ce a pățit un copil după ce s-a urcat pe banda de bagaje a unui aeroport

Adolescenta a fost transportată, în cursul nopții, la spital, la Timișoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere de culpă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult