Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fiu și-a ucis tatăl și apoi s-a dus să-și cumpere țigări. Cum a fost găsită victima

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit sângeros pentru un bătrân de 90 de ani din judeţul Neamţ. A căzut victimă mâniei propriului fiu, de 48 de ani.

Ameţit de aburii alcoolului acesta l-a ucis brutal în urma unui conflict spontan.

Victima locuia în comună Bâra, judeţul Neamţ. Crima a fost descoperită după ce fiul bărbatului a mers la benzinăria din sat să îşi cumpere ţigări. Acolo, vânzătorul a văzut sânge pe mâinile bărbatului, iar la scurt timp, acesta i-a cerut angajatului să anunţe poliţia că şi-a ucis tatăl.

Vecină: "Era murdar de sânge tot şi când i-a spus că aşa, atunci şi-a dat seama că chiar l-a omorât". Reporter: "Era băut?" Vecină: "Da, da". Reporter: "Erau certuri între ei?" Vecină: "Tatăl nu spunea că are problemele astea dar era de înţeles. "

Când au ajuns la casa bătrânului, poliţiştii au găsit victima într-o baltă de sânge. Bătrânul mai avea 2 feţe, însă fiul era cel care i-a făcut mereu probleme. Acesta a divorţat şi îşi îneca amarul în alcool.

Citește și
O actriță de filme pentru adulți a fost mutilată în urma unor proceduri cosmetice - 3
O actriță de filme pentru adulți a fost mutilată în urma unor proceduri cosmetice

Vecină: "Un om respectos, aveai ce vorbi cu el". Reporter: "Bătrânul s-a plâns vreodată că fiul este agresiv cu el?" Vecină: "Eu de când am venit acasă, de aşa ceva nu s-a plâns. Mie nu."

În ciuda problemelor pe care le avea cu fiul său, bătrânul nu se plângea iar când se simţea în pericol prefera să plece de acasă. Deşi vecinii ştiau de conflictele dintre cei doi, nimeni nu se aştepta să se ajungă aici.

Reporter: "Bătrânul s-a mai plâns?" Vecin: "Nu spunea la nimeni. Mai vorbea cu o doamnă la magazin. Nu era agresiv tare. El a venit de 2-3 luni la tatăl lui şi tatăl i-a făcut restricţie la băutură"

În fata anchetatorilor, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a spus că s-a săturat ca bătrânul să îl judece pentru eşecul din viaţă. Orbit de băutură s-a hotărât să pună capăt certurilor în cel mai violent mod cu putinţă.

Trupul victimei a fost dus la spital pentru necropsie, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore .

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult