Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut interlop din Brăila, înjunghiat mortal pe stradă. Cine este principalul suspect

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă în plină stradă într-un cartier de la marginea Brailei. Un bărbat de 41 de ani a fost găsit fără suflare pe marginea drumului, în faţa unei porţi.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului şi-au dat seama că tocmai îl amendaseră cu o oră înainte pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Atunci era împreună cu un prieten, cu care băuse, şi care a devenit astfel principalul suspect.

Crima s-a petrecut seara, într-un cartier de case. O femeie a ieşit la poartă şi a găsit trupul neînsufleţit al victimei. Iniţial a crezut că este un bărbat beat sau căruia I s-a făcut rău şi a încercat să îl ridice.

Când a văzut, însă, urmele de sânge, a sunat la 112. Poliţiştii şi-au dat imediat seama despre cine este vorba: victima tocmai fusese amendată cu 700 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. De altfel, bărbatul era cunoscut în cartier drept un tip agresiv, care făcuse şi închisoare, pentru furturi din locuinţa.

Cel care a fost amendat împreună cu el pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, un individ din acelaşi cartier, a fost ridicat de poliţişti şi se afla acum la audieri. Urmele de sânge au arătat că bărbatul a fost înjunghiat, cel mai probabil, pe partea opusă a străzii. A reuşit să traverseze şi a căzut în iarbă, unde şi-a dat ultima suflare. Medicii legişti au identificat o lovitură de cuţit în piept. Bărbatul era cunoscut în cartier drept un individ de care este mai bine să te fereşti. Făcuse închisoare pentru furturi din locuinţa. Una dintre victime i-a fost, cu mai mulţi ani în urmă, chiar o vecină. Deocamdată, poliţiştii din Brăila, care lucrează la dosarul penal de omor sub coordonarea unui procuror, nu au făcut deocamdată reţineri în acest caz. Dar au audiat mai multe persoane.

Proprietarul locuinţei este cel care a sunat la 112 şi a anunţat evenimentul.

Poliţiştii au constatat că victima a fost implicată anterior într-un scandal. Un echipaj de Poliţie a fost chemat pentru aplanarea unui conflict, doi bărbaţi – între care şi cel care a fost înjunghiat - fiind amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

În urma verificărilor, poliţiştii au ridicat de acasă un posibil suspect şi l-au dus la audieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult