Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil nou-născut a fost găsit mort pe o rampă de colectare a deşeurilor din Maramureş

Your browser doesn't support HTML5 video.

Misiune extrem de dificilă pentru polițiștii din Maramureș care trebuie să o găsească pe mama unui bebeluș aruncat printre gunoaie.

La rândul lor medicii legiști urmează să stabilească dacă pruncul s-a născut viu și a fost abadonat ori a fost ucis. Un angajat al stației de sortare din localitatea Bârsana este cel care a făcut descoperirea macabră şi a dat alarma. Locul a fost împânzit de anchetatori. Florina Meteș IPJ Maramureş: "A fost identificat trupul neînsuflețit al unui copil nou-născut. La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare care”. La această stație de sortare ajung camioane pline cu deşeuri din mai multe localități din Maramureș. Cel mai probabil, pruncul a fost aruncat într-un tomberon iar după ce au fost colectate gunoaiele a fost transportat mai departe.

Localnic: "Pe atâtea zone, toată Valea Izei şi Sighet. Nu are cum s-o găsească, acum nu mai fac copii aici, cine ştie pe ce zonă. Toate satele îs multe, mai ales ca l-o găsit acolo la gunoaie, ăla ce lucra la gunoaie din ce maşina o fost, unde l-o găsit." Localnică: "E păcat mare, mare. Un copil ce trebuie să aibă viaţă să-l arunci ." Deocamdată, anchetatorii au transmis că bebelușul găsit fără suflare era băiețel. Rezultatele autopsiei vor arăta dacă a fost vorba și de pruncucidere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult