Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de patru ani a fost mutilat de câinele familiei, în timp ce mama vitregă stătea în prosop în casă

Un băiețel de patru a fost mușcat de cap de câinele familiei, în timp ce mama sa vitregă stătea înfășurată în prosop în casă, scrie Daily Star.

Stacey Smith, în vârstă de 32 de ani, a scăpat de închisoare după ce un judecător nu a considerat-o vinovată pentru ce a pățit copilul ei vitreg.

Băiatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a rămas marcat pe viață și „nu va mai avea niciodată o copilărie normală".

Nola, câinele care a fost ucis de poliție, a stat în casa familiei Smith timp de 10 zile în august 2022. Într-o zi, băiatul a ieșit în grădină pentru a se juca, iar animalul s-a repezit la el și și-a încleștat colții în jurul capului său.

O femeie, care se crede că e mama biologică a băiatului, a văzut incidentul și a încercat să smulgă câinele în timp ce mai mulți vecini au intervenit pentru a ajuta. Între timp, mama vitregă a copilului ar fi stat în casă înfășurată într-un prosop.

Citește și
caine
O bătrână și câinele ei au fost atacați de un dulău scăpat dintr-o curte. Femeia a fost transportată la spital

Băiatul a fost transportat de urgență la spital, cu o fractură și multiple răni la nivelul feței. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar, din păcate, cicatricile vor rămâne vizibile.

De asemenea, el continuă să sufere de dureri de cap severe și are momente în care retrăiește acel eveniment.

La proces, instanței i-au fost arătate imagini de pe camerele de supraveghere din momentul în care băiatul a fost atacat, precum și fotografii ale rănilor sale faciale înainte și după operație.

Mama vitregă a copilului a pledat vinovată, dar judecătorul a considerat că nu trebuia să aibă grijă de câine și că „vina ar fi în altă parte”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult