Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-o fântână, în Sălaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în Sălaj: un băieţel de 7 ani a căzut aseară într-o fântână, aflată pe o păşune. Pompierii au reuşit să-l aducă la suprafaţă după câteva zeci de minute, medicii l-au resuscitat, însă la final au fost nevoiţi să declare decesul.

Copilul se juca pe o păşune din localitate Vârşolţ, judeţul Sălaj, acolo unde se afla cu mama şi cu o mătuşă care au ieşit cu animalele. La un moment dat băiatul a căzut în fântână. Mama lui a cerut ajutorul, iar pompierii au început o intervenţie contra-cronometru. Au fost nevoiţi să scoată apa din fântână cu mai multe motopompe, şi doar după aceea au reuşit să îl aducă la suprafaţă şi pe copil.

Medicii au constatat însă că temperatura corpului scăzuse foarte mult, motiv pentru care au încercat să îl resusciteze. Însă inima lui a încetat să mai bată. Poliţiştii fac cercetări, în paralel cu cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului au deschis şi ei o anchetă în acest caz. Familia mai are acasă încă alţi patru copii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
cazuta fantana
O fată de 15 ani a căzut într-o fântână părăsită din Caracal. A fost scoasă în hipotermie

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult