Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil a murit după ce a fost lovit cu mașina de un șofer care nu l-a văzut. Bărbatul, luat la bătaie de familie. VIDEO

Un copil din Texas a murit la spital, după ce un șofer l-a lovit cu mașina în mod accidental. Minorul a trecut prin fața mașinii, iar bărbatul de l-a volan nu l-a văzut.

Incindentul a avut loc duminică la prânz, într-un complex de apartamente din Houston, după ce șoferul de ridesharing a lăsat la adresa doi adulți și doi copii, potrivit dailymail.co.uk.

Un adult și un copil au ieșit din mașină pe partea șoferului, iar ceilalți doi pe partea pasagerului.

În timp ce cei din urmă au trecut prin fața mașinii ca să o ocolească, copilul a rămas în urmă și a fost lovit de șofer, un bărbat pe nume Muhammad Khan.

Bărbatul încerca să elibereze copilul de sub mașină, atunci când pasagerii au fugit în clădire, apoi s-au întors alături de mai multe persoane și l-au atacat.

Citește și
leon danaila
Cele mai apreciate cărți au fost premiate. La categoria sănătate și nutriție medicul Leon Dănăilă a fost declarat câștigător

Șoferul a ajuns la spital cu mai multe răni. Nimeni nu a fost arestat, însă incidentul este anchetat.

Un vecin care a fost martor a declarat că șoferul a încercat să salveze copilul, punându-l în mașină ca să-l ducă la spital.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei vecine. O oră mai târziu, copilul a murit la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult