Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un canibal a ucis și tăiat un tânăr cunoscut pe o aplicație online. Criminalul i-a mâncat testiculele și l-a atârnat de tavan

Un bărbat din Michigan a pledat vinovat, săptămâna trecută, după ce a ucis, tăiat în bucăți și mâncat părți din corpul unui bărbat cunoscut pe o aplicație de întâlniri.

Mark David Latunski, 53 de ani, din Shiawassee, Michigan, a recunoscut în tribunal, joia trecută, că a ucis un frizer de 25 de ani, Kevin Bacon, student la Universitatea Michigan-Flint, scrie Fox News.

Latunski a pledat vinovat, fiind acuzat de mutilarea unui cadavru și ucidere.

Acesta l-a înjunghiat în spate pe Bacon, apoi a luat părți din corpul său și le-a dus în bucătărie, unde le-a mâncat. Cei doi se cunoscuseră pe aplicația de întâlniri Grindr, creată special pentru persoanele gay, bisexuale sau transgender. De asemenea, bărbatul a recunoscut că a tăiat testiculele tânărului și le-a mâncat.

Poliția a găsit cadavrul lui Bacon atârnat de tavanul pivniței lui Latunski, în 2019, cu părți ale coprului lipsă, cu gâtul despicat și cu încheieturile legate cu sfoară.

„Kevin a fost un copil bun și nu merita ceea ce a primit”, a spus tatăl tânărului.

Latunski va mai avea o înfățișare pe 18 octombrie, când se va decide pedeapsa. Acesta ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult