Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cadavru a căzut dintr-un dric pe o stradă din Polonia. Reacția firmei de pompe funebre

O firmă de pompe funebre din Polonia a prezentat sâmbătă scuze după ce un cadavru pe care îl transporta a căzut dintr-un dric în trafic, relatează AP.  

Presa poloneză relatează că un bărbat conducea vineri pe o stradă din Stalowa Wola, un oraş din sud-estul Poloniei, când a văzut mai întâi un cearşaf pe geamul maşinii sale. Când cearşaful a alunecat, el a văzut un cadavru întins pe şosea. Pentru o clipă, şoferul s-a temut că a lovit persoana.

Presa locală a publicat o imagine a cadavrului întins pe o trecere de pietoni cu dungi albe, unde a căzut din maşina mortuară.

Firma care transporta cadavrul, Hades Funeral Services, a emis sâmbătă un comunicat în care îşi asumă responsabilitatea pentru incident şi dă vina pe o defecţiune tehnică a dricului.

„Cu profund regret vă informăm că, în urma unei defecţiuni tehnice neaşteptate a dispozitivului electric de blocare a trapei din maşina mortuară, în timpul transportului corpului decedatului a avut loc un eveniment nefericit care nu reflectă standardele înalte ale companiei noastre, profunda noastră empatie faţă de familiile decedaţilor şi respectul pe care îl arătăm întotdeauna celor decedaţi”, a precizat firma într-un comunicat postat pe site-ul său.

Citește și
yacht scufundat italia
A fost găsit al cincilea cadavru în urma scufundării superyacht-ului „Bayesian” în Sicilia

Firma a prezentat scuze „tuturor celor care au fost dezamăgiţi şi supăraţi de acest eveniment”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult