Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un britanic s-a aruncat de pe un pod după ce s-a despărțit de iubită

Un om de știință de 39 de ani din Marea Britanie a murit după ce s-a aruncat de pe un pod înalt de aproape 30 de metri, în Southampton. El a recurs la gestul extrem după ce s-a despărțit de logodnica lui.

În urma impactului, Brendan Neville a suferit fracturi în zona toracică și leziuni cerebrale grave, informează Daily Mail. Un martor ar fi încercat să-l convingă pe Neville să renunțe la gestul lui, dar fără rezultat. „S-a întors spre mine. Aproape că se uita prin mine. Apoi s-a întors și s-a aruncat“, a declarat martorul. În scurt timp, paramedicii au ajuns la locul accidentului. Brendan a fost dus la spital, unde a fost declarat mort. Potrivit mărturiilor apropiaților, bărbatul avea probleme cu alcoolul, iar în urma despărțirii de logodnica lui, starea sa psihică a avut de suferit. În urma morții lui Neville, au apărut și primele reacții. „Brendan era foarte talentat și respectat de colegii săi. Ne este dor de el“, a declarat un cunoscut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Crima vaslui
Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui. „O ţineau în băutură”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult