Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bebeluș a fost omorât de o maimuță care l-a smuls din brațele mamei. Reacția tatălui

Un nou-născut a fost omorât de o maimuță, după ce l-a smuls din brațele mamei, în timp ce femeia îl alăpta. Incidentul a avut loc într-un oraș din India și este al doilea caz de acest fel din zonă, petrecut în ultimele două luni.

Femeia își alăpta bebelușul în vârstă de 12 zile când animalul a intrat în locuința acesteia din orașul Agra din India, informează DailyMail, care citează Times of India. Maimuța l-a prins pe bebeluș de gât și l-a smuls din brațele femeii.

Tatăl băiețelului a declarat unui ziar local că a urmărit maimuța în speranța că-și va salva fiul, însă animalul a lăsat bebelușul pe acoperișul casei unui vecin, iar intervenția părinților săi a venit prea târziu. Pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

“Am lăsat ușa deschisă în timp ce soția mea alăpta bebelușul. Înainte să-și dea seama ce se petrece, o maimuță a intrat în casă, i-a smuls copilul și a fugit cu el. Am încercat să o prindem, dar nu am reușit. După un timp, ne-a lăsat copilul pe acoperiș, dar era deja prea târziu. Fiul meu sângera abundent și nu mai avea puls” a relatat tatăl.

Deși l-au dus la spital imediat, doctorii nu au mai putut decât să confirme decesul victimei.

Citește și
maimute clonate
După 7 luni de zile, primele două maimuțe clonate vreodată par să fie sănătoase

Localnicii au povestit că maimuța încercase, în urmă cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei, să atace o adolescentă de 14 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult