Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bebeluș a ajuns la spital, după ce iubitul mamei sale i-a dat ”îmbrățișarea ursului”, l-a aruncat în aer și nu l-a prins

Un bebeluș în vârstă de nouă luni din Missouri luptă pentru viața sa în spital, după ce iubitul mamei sale l-ar fi îmbrățișat până când a încetat să mai plângă.

Bebelușul Waylon a fost internat în spital cu o hemoragie cerebrală și vânătăi pe cap, după ce biroul șerifului din comitatul Newton a anunțat că a fost găsit cu o respirație greoaie în timp ce dormea.

Potrivit Daily Mail, anchetatorii spun că acesta a fost rezultatul unui abuz asupra copilului din partea lui Jordan Boggess, în vârstă de 28 de ani, care se întâlnește cu mama lui Waylon. Personalul medical de la Children's Mercy a declarat detectivilor din comitatul Newton că copilul avea "traumatism cranian abuziv", precum și alte leziuni.

Verișoara copilului, Jaden Branham, a declarat: "Este foarte dureros să intri și să vezi un copil care, literalmente, trebuie să lupte pentru viața lui."

Ea a adăugat: "Aceștia sunt copii și merită să trăiască vieți normale, fără griji, fără să fie nevoiți să-și facă griji că le este frică de cei cu care sunt. Și, din păcate, el nu a fost. Nu a fost capabil să facă asta".

Citește și
chinezi
Tinerii chinezi nu vor copii și preferă animale de companie. Curând, vor fi două ori mai mulți câini și pisici decât bebeluși

Waylon a fost conectat la un ventilator și, de atunci, a suferit de umflături cerebrale și convulsii multiple, fiind în stare critică la spitalul pentru copii din Kansas City.

Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Pe 14 septembrie, bebelușul a fost așezat într-un leagăn, iar mama sa s-a dus la baie.

Copilul a fost apoi aruncat în aer de Boggess, care nu a reușit să-l prindă la a doua aruncare, din cauza "mâinilor transpirate", iar Waylon a căzut la pământ.

Atunci, Boggess a recunoscut în fața autorităților că a strâns copilul la piept până când acesta a încetat să mai plângă.

Christa Newman, bunica copilului, a declarat pentru WBTV: "Au spus că micuțul Waylon nu va mai fi același copil. Dacă va supraviețui, va fi imobilizat într-un scaun cu rotile. Nu va fi capabil să vorbească. Nu va fi capabil să se hrănească singur".

Branham a declarat pentru KY3: "Ca mamă, dacă copilul meu vomită, nu am de gând să îl iau și să îl arunc în aer crezând că asta îl va ajuta în orice situație.

Este greu. Nu-mi găsesc cuvintele. Ca părinți, datoria noastră este să protejăm copiii și să fim acolo. Aceasta este cea mai grea luptă pe care a trebuit să o duc vreodată", a declarat bunicul copilului, Tyler Burbridge.

Familia a fost informată că bebelușul nu a avut activitate cerebrală în primele zile de spitalizare, Waylon a început de atunci să arate îmbunătățiri, deschizând ochii și mișcându-și brațul.

Branham a spus: "Ori de câte ori intri în camera lui, sunt numai aparate după aparate. Sunt pompe intravenoase peste tot. Există o asistentă în cameră tot timpul".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult