Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a ucis iubita, după care a încercat să dea vina pe ea. Anchetatorii au rămas șocați de explicația lui

Un bărbat și-a ucis iubita într-un accident de mașină, după care a încercat să dea vina pe ea. Acesta consumase alcool și droguri înainte de tragicul accident.  

Kevin Marsh a băut alcool și a consumat cocainî înainte de a se urca la volanul mașinii, cu iubita sa pe locul din dreapta.

El a pretins că iubita sa, pe nume Michelle Atherton, a apucat de volanul mașinii brusc și a provocat un accident. În realitate, bărbatul a plănuit să își ucidă concubina și a pledat nevinovat, dând vina pe aceasta.

Mașina în care se afla a intrat intr-un camion de gunoi. Femeia aflată pe scaunul pasagerului a murit instant. Iubitul ei a încercat să dea vina pe ea pentru cumplita tragedie,

Acuzațiile la adresa femeii în vârstă de 47 de ani făcute de Kevin au fost catalogate de judecătorul de caz fiind „o încercare nesimțită și necinstită de a muta vina pe decedată, sugerând că aceasta a contribuit la propria moarte".

Citește și
accident
S-a răsturnat cu mașina după ce a intrat într-o intersecție fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism, în Buzău

„Sunt convins că Michelle Atherton nu a apucat volanul și nici nu a încercat să o facă. Sunt sigur că dovezile prezentate juriului în această privință au fost o încercare nesimțită și necinstită din partea dumneavoastră de a încerca să o învinovățiți pe decedată, sugerând că aceasta a contribuit la propria moarte. Sunt convins că dumneavoastră ați fost singura cauză a morții ei", a spus judecătorul, conform Mirror.

Bărbatul a fost condamnat pentru ucidere prin conducere periculoasă în urma unui proces care a avut loc la Liverpool Crown Court. El a recunoscut în cele din urmă că a condus băut și drogat.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. După impact bărbatul a încercat să cheme un taxi și să plece. Acesta le-a spus gunoierilor că nu el se afla la volanul mașinii.

Întrebat de ce a pledat nevinovat la acuzația de ucidere prin conducere periculoasă, bărbatul a spus: „Pentru că Michelle a apucat volanul. De fapt, eu am fixat volanul. Aș dori doar să spun familiei cât de rău îmi pare. Nu există niciun minut din orice zi care a trecut de atunci în care să nu mă gândesc la Michelle sau la modul în care aș fi putut face lucrurile diferit - uitându-mă la videoclipurile de atunci, sunt de fapt umilit de ceea ce am văzut". 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult