Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a omorât concubina pentru că a băut mai mult decât el. S-a întâmplat într-o localitate din Olt

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost ucisă cu cruzime de concubinul ei, un bărbat în vârstă de 34 de ani din oraşul Piatra-Olt, supărat că aceasta a băut mai mult decât el.  

Bărbatul ar fi folosit o secure pentru a-și ucide concubina. Femeia a fost lovită de mai multe ori în urma unui conflict care ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Bărbatul a fost reţinut miercuri de procurori, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor.

Crima a avut loc la domiciliul bărbatului din Piatra-Olt, după ce între victimă şi concubinul acesteia ar fi izbucnit un conflict pe fondul consumului de alcool. Femeia ar fi băut mai mult decât partenerul ei, iar acesta s-a înfuriat.

„În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20,30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.-V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia", au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, conform Agerpres. 

Citește și
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani
Sri-lankezul condamnat pentru „crima din Lacul Morii”, prins în Germania după 32 de ani

Din concluziile preliminare ale medicilor legişti a reieşit că moartea femeii a fost una violentă şi a fost cauzată de o hemoragie internă, consecinţa multiplelor leziuni traumatice ce s-ar fi putut produce cu un corp dur tăietor.

Bărbatul reţinut în cauză pentru omor va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult