Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a înjunghiat fiul pentru că "nu voia să muncească"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Conflict sângeros într-o familie din Neamţ. Un bărbat de 57 de ani a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat fiul de mai multe ori.

Cei doi s-au luat la bătaie, după ce tatăl i-a reproşat băiatului că trândăvește pe-acasă şi nu vrea cu niciun chip să muncească.

Fiul de 26 de ani a fost primul care şi-a lovit tatăl, spun procurorii.

Sătenii spun că în familia celor doi bărbaţi mai mereu au fost certuri, pentru că singura persoană care aducea bani în casă era tatăl. Istovit, omul le reproşa sadesea nevestei şi celor trei copii că nu merg la muncă. De fiecare dată izbucnea scandalul! Aşa s-a întâmplat şi acum.

Vecin: "El nu a mai suportat şi s-a apucat la băutură şi l-a înţepat." Reporter: "Au mai fost scandaluri la ei?" Vecin: "Tot timpul."

Citește și
politia
Un ieșean este acuzat că și-a înjunghiat nepotul. Un vecin a chemat Poliția

Poliţiştii au fost chemaţi şi un echipaj de la ambulanţă l-a transportat pe rănit la spital.

Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al spitalului Roman: "Pacientul a ajuns la unitatea de primiri urgenţă din Roman prezentând 3 plăgi înjunghiate în abdomen şi în torace."

Marius Ianuş, procuror criminalist: "Se fac cercetări pentru tentativa de omor şi se aşteaptă concluziile medicului legist despre gravitatea rănilor. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile."

Suspectul riscă să îşi petreacă următorii 15 ani după gratii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult