Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce soția lui l-a înjunghiat: ”Era un pic băută. Când bea o lua razna”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 46 de ani din județul Vaslui a ajuns în arest, după ce a fost la un pas să își omoare soțul.

După ce a consumat alcool, ea s-a înfuriat și l-a înjunghiat pe bărbatul de 45 de ani, apoi a fugit. A fost găsită de polițiști a doua zi, acasă la o cunoștință. Victima a fost operată la Iași și a scăpat cu viață.

Bărbatul de 45 de ani este cioban și pleacă de acasă cu săptămânile in alte județe, la muncă. Recunoaște că se certa des cu soția lui, însă nu se aștepta la o reacție atât de violentă din partea ei.

Victimă: ”Era un pic băută. A fost la o înmormântare. A zis la un om de aici, de pe colț, că mă taie, dar nu știu de ce. M-a înjunghiat și a fugit. Nu aveam probleme. Eu munceam la Galați, ea rămânea acasă. De sărbători i-am dat 28 milioane și a luat frigider, mașină de tocat, am venit cu porc acasă. Nu știu. Când bea o lua razna.”

Fratele victimei a fost cel care a sunat la 112 și un echipaj medical a ajuns în scurt timp în sat.

Citește și
Injunghiat
Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica, în Sebeș. Ordinul de protecție nu le-a folosit victimelor

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: ”Pacientul a fost găsit coerent și conștient, dar prezenta o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui drept. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul de Urgență Vaslui.”

Și vecinii celor doi soți știau de certurile dintre ei.

Localnic: ”L-a tăiat nebuna aia, l-a tăiat. Se mai sfădeau.”

Localnică: ”Am auzit că au băut. S-au îmbătat, s-au luat la ceartă, ea l-a înjunghiat.”

Localnicii mai spun că în urmă cu câțiva ani femeia a băut atât de mult, că și-a uitat copilul în barul din sat. Autoritățile au luat-o atunci pe fetița de nici doi ani și au dat-o în grija unui asistent maternal. Micuța nu s-a mai întors în sânul familiei, iar acum, că suspecta a fost arestată pentru tentativă de omor, sunt șanse tot mai mici ca ea să mai fie crescută de părinții naturali.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult