Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă sângeroasă în Vaslui. Ce a povestit bărbatul care l-a ucis pe tatăl iubitei sale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă cu sânge rece în judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 35 de ani l-a omorât pe tatăl iubitei lui şi apoi a lovit-o cu bestialitate pe femeie în repetate rânduri.

După ce a comis cumplită faptă, suspectul a mărturisit cele întâmplate unei cunoştinţe cu care s-a întâlnit întâmplător pe stradă şi apoi s-a făcut nevăzut. S-a predat însă mai târziu la poliţie, în judeţul Neamţ. Iubita lui a fost între timp transportată în stare gravă la spitalul din Huşi.

Femeia a muncit timp de câţiva ani în Italia, însă în urmă cu câteva luni s-a întors acasă, în localitatea Bărboşi, pentru a avea grijă de tatăl ei bolnav. În casa lor s-a mutat şi iubitul acesteia, un bărbat de 35 de ani din judeţul Neamţ. Nimeni nu ştie deocamdată ce anume l-a împins să îşi atace cu atâta cruzime iubită şi pe tatăl acesteia.

Totul a ieşit la iveală marți seară, când, după o petrecere la grătar, bărbatul s-a întâlnit pe stradă cu femeia în casa căreia petrecuse ceva mai devreme, o verişoară a iubitei lui, şi i-a mărturisit că a făcut ceva grav.

Localnic: "După ce au terminat grătarul, bătrânul și fiica au plecat acasă, el a rămas în curte şi a vorbit urât, a fost dat afară. Când a trecut nepoata la vale, el a zis: să te duci în sus, că am făcut o faptă gravă. A venit aici şi a găsit nenorocirea."

Citește și
abuz, vaslui
Surorile abuzate de tată și de viitorul său ginere au ajuns în grija statului

Când a ajuns în casa celor doi, femeia l-a găsit pe bătrânul de 85 de ani fără suflare, iar pe fiica acestuia în agonie. Cu ultimele puteri, victima a reuşit însă să sune la 112, înainte ca altcineva să afle de cele întâmplate.

SAJ Vaslui: "Fiica bătrânului prezenta o fractură de femur şi alte plăgi tăiate, motiv pentru care a fost transportată la spitalul din Huşi pentru îngrijiri."

După ce şi-a mărturisit fapta, suspectul a plecat cu maşina în judeţul Neamţ, acolo unde s-a şi predat.

Sorin Armeanu, procuror: "Avem de a face cu un omor, sunt suspiciuni pentru săvârşirea unei infracţiuni de tentativă de omor. Autorul s-a predat lucrătorilor de poliţie din Neamţ."

Individul a fost adus aseară la Vaslui pentru audieri, şi a fost reţinut pentru 24 de ore. În fata procurorilor, şi-a recunoscut fapta. Le-a spun anchetatorilor că a făcut totul într-o criză de gelozie, iar bătrânul a sărit să-şi apere fiica. Acum bărbatul este acuzat de omor şi tentativă de omor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult