Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat l-a sunat pe amantul soției sale în timp ce o omora. La crimă au asistat și copiii lor. Cadavrul, aruncat în râu

Un soț gelos l-a sunat pe amantul soției sale în timp ce o strangula, în fața copiilor lor. După ce a ucis-o, acesta i-a pus trupul într-o valiză și a aruncat-o într-un râu.

Aminan Rahman, în vârstă de 47 de ani, a atacat-o pe Suma Begum, 24 de ani, în apartamentul lor din Londra, în noaptea de 29 aprilie 2023, după ce a aflat că are o aventură cu un bărbat de vârsta ei, potrivit dailymail.co.uk.

Rahman l-a sunat pe amant, Shahin Miah, care locuiva în Abu Dhabi la acea vreme, și l-a amenințat în timp ce-și ataca soția.

Miah a spus în timpul procesului că Rahman amenința, de asemenea, să-și rănească copilul de 2 ani care era prezent în cameră.

În imagini surprinse de camere de supraveghere se vede cum Rahman scoate o valiză din bloc, apoi o aruncă în râul Lea.

Citește și
romania Liechtenstein
România a reușit un 0-0 acasă, cu naționala de amatori a Liechtensteinului. ”Suntem mândri de rezultat”

Suma Begum s-a mutat în Marea Britanie din Bangladesh în 2020, după ce s-a căsătorit cu Rahman la telefon. Copiii lor aveau 2 ani, respectiv 4 luni atunci când mama lor a fost ucisă.

Procurorul Jocelyn Ledward a spus că vecinii celor doi au declarat că în acea noapte au auzit copii țipând, în jurul orei 23:30. Tot atunci, Miha a primit apelul video de la Rahman.

Rahman neagă acuzațiile de atac și de crimă. Procesul continuă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult