Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat internat într-un spital de psihiatrie din Iași a murit electrocutat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident tragic la Spitalul de Psihiatrie din Botoşani. Un pacient de 52 de ani, cu afecţiuni psihice grave, şi-a pierdut viaţa după ce s-a electrocutat.

Medicii l-au resuscitat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă ancheta, pentru a vedea de ce omul s-a aflat acolo nesupravegheat.

Bărbatul fost internat la începutul lunii august în Spitalul de Psihiatrie "Mavromati" din Botoşani. Autorităţile spun că luni l-au găsit inconştient lângă un panou electric din curtea spitalului.

Medicii l-au resucitat şi l-au dus la terapie intensivă, dar a murit la scurt timp. Pe mâna dreaptă a bărbatului s-au găsit urme care arată că s-ar fi electrocutat. În rest, pacientul nu avea urme de violenţă.

Poliţiştii nu au stabilit deocamdată cauza morţii, aceasta va fi responsabilitatea medicilor legişti, după finalizarea necropsiei. O anchetă se va face şi la spital.

Citește și
raniti Sapoca
Masacrul de la Săpoca: Doi pacienţi sunt în continuare în stare gravă

Autorităţile trebuie să stabilească acum dacă panoul electric a fost asigurat corespunzător şi de ce un pacient cu probleme psihice s-a aflat într-un loc care îi putea pune viaţa în pericol.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult