Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Vaslui şi-a ucis fratele mai mare, apoi şi-a sunat mama, ca să vină să vadă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nenorocire într-o familie din Vaslui. Fratele mai mic l-a ucis pe cel mare în bătaie. Bănuia că i-ar fi luat din bani, așa că s-a năpustit asupra lui fără pic de milă. După ce și-a dat seama ce a făcut, a pus mâna pe telefon și și-a anunțat mama.

Elena Ciobanu: „Am primit telefon, m-a sunat băiatul care l-a omorât pe-ăsta şi a zis în 5 minute să vin acasă. Dar ce s-a întâmplat?! Vino şi ai să vezi”.

Cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor. Le plăcea băutura, motiv pentru care se certau des. Mezinul s-ar fi înfuriat când a observat că îi lipsesc nişte bani. L-a acuzat direct pe fratele cel mare și și-a sunat inclusiv sora, să îi spună de ce îl bănuiește.

După o serie de amenințări cu moartea, s-au luat la bătaie.

Elena Ciobanu, mama celor doi fraţi: „I-am spus să îi caute că îi găseşte. I-am spus să nu facă vreo prostie, că banii se mai fac, dar o viaţă de om nu. Nu fă vreo prostie”

Citește și
ambulanta, medic
Un medic de familie din Vaslui, decedat la trei zile după ce a fost depistat cu SARS-CoV-2

Bărbatul era însă orb de furie. Nu s-a lăsat până când nu și-a văzut fratele lat. L-a târât până în fața curții, și-a sunat mama și a chemat și poliția.

Elena Ciobanu: „Când am ajuns era SMURD-ul, maşina poliţiei în deal, aci în curte era echipajul de la salvare. El era jos, pe ciment, cu masca de oxigen la gură, cu folia galbenă pe el. L-a bătut ăsta mai mic”.

Victima, în vârstă de 40 de ani, a murit în ambulanţă, în drum spre spital.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: „A intrat de mai multe ori în stop cardio -respirator, echipajul efectuând manevre de resuscitare. Din nefericire, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei”.

Localnică: „Diavolul se leagă de ei. S-au bătut. Băutură, de la băutură îs toate. Păcat, unul intră în pământ, unul în puşcărie. Biata mama lor, suferă”

Suspectul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Riscă să petreacă până la 20 de ani după gratii.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult