Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Vaslui a anunțat că o femeie este decapitată în casa lui, după o noapte de beție. Ce se întâmplase de fapt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Vaslui este suspectat de o crimă îngrozitoare.

Ar fi chemat acasă la el o vecină să bea împreună, iar a doua zi de dimineață, individul i-a anunțat familia că femeia zace moartă în casa lui, într-o baltă de sânge, dar a susținut că el habar nu are ce s-a întâmplat.

Crima s-a petrecut în localitatea Mânzați din comuna Ibănești. Duminică seară, femeia în vârstă de 42 de ani a plecat de acasă după o ceartă cu soțul. A mers la un magazin în sat, iar la plecare s-ar fi oprit la un vecin, care a poftit-o înăuntru la un pahar de băutură.

Femeia a rămas acolo peste noapte. Iar, în zori, gazda susține că a găsit-o decapitată, dar că nu își amintește nimic, din cauză că băuse foarte mult. Familia victimei este cea care a anunțat poliția. Arma crimei ar fi fost un topor, susțin procurorii.

Problema e că suspectul era atât de beat încât nu putea fi audiat. A rămas în custodia poliției și anchetatorii urmează să afle exact ce s-a întâmplat în casa bărbatului.

Citește și
alina eremia crimă
Noi informații despre crima din Padina. Când a aflat Alina Eremia despre cele întâmplate. „Ne-am jucat jocuri de societate"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult