Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Văleni și-ar fi abuzat sexual fiica timp de 8 ani. Preotul l-a reclamat pe suspect

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste oribilă la Vălenii de Munte, în Prahova, unde un bărbat a fost arestat sub acuzația că ar fi întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu propria fiica, încă de când copila avea 12 ani.

În prezent, presupusa victimă are 20 de ani și este plecată din România. Nu ea și-a reclamat tatăl. La poliție s-a prezentat un preot care avea, pe un CD, imagini ale înfiorătorului abuz.

Nu există informații oficiale despre cum a intrat preotul în posesia înregistrării. Cert e că poliția a demarat o anchetă și l-a identificat pe suspect. Altfel, un bărbat educat, care profesa ca inginer într-o companie privată. Oamenii legii l-au găsit, liniștit, acasă, iar la audieri individul a recunoscut totul.

Magda Rădulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova: „Polițiștii din cadrul poliției orașului Vălenii de Munte au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor și incest.”

Victima, care se află acum în Germania, are o poveste de viață înfiorătoare. La un an după ce propriul tată ar fi batjocorit-o pentru prima dată, a mai fost agresată sexual de alți trei indivizi.

Citește și
Condamnat
Un bărbat din Prahova, care a dezbrăcat şi a filmat o fetiţă de zece ani, condamnat la închisoare

Fapta a fost dovedită, iar acuzații, condamnați. Ulterior, tânăra a născut două fetițe. Le-a lăsat în grija mamei sale și a plecat din țară. Femeia nu și-a închipuit nici măcar o secundă că bărbatul alături de care trăiește ar putea fi un pericol pentru nepoate.

Corina Nicola, purtătorul de cuvânt al DPC Prahova: „Din informațiile pe care le avem până la acest moment, mama spune că nu a avut cunoștință despre această situație.”

În Vălenii de Munte, un oraș micuț, localnicii sunt șocați. Localnic: „E oribil, e oribil. Sunt bolnavi la creier, altfel cum să iți bați joc de copilul tău, căruia i-ai dat viață.” Localnic: „E ceva de pușcărie. Cum adică propriul copil? Sunt d-ăștia săriți de pe fix.” Tatăl suspect a fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de act sexual cu o minoră și incest. Ancheta nu se limitează la aceste fapte.

Poliția vrea să vadă dacă în calculatorul bărbatului au fost stocate imagini cu fiica sa. În acest caz, ar putea fi acuzat și de pornografie infantilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult