Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Maramureș ar fi fost ucis de fiul lui. Vecinii sunt șocați: ”Doamne ferește, atât poți să spui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz învăluit în mister în localitatea Borșa, județul Maramureș. Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort în curtea casei, cu mai multe lovituri la cap. Suspectul principal este chiar fiul acestuia, un bărbat de 33 de ani.

 

Anchetatorii urmează să stabilească, pe baza probelor, ce s-a petrecut în gospodăria familiei.

Soția este cea care și-a găsit bărbatul zăcând pe o alee din curtea casei. A sunat imediat la 112, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Potrivit legiștilor, victima a avut parte de un sfârșit violent în urma mai multor lovituri puternice la cap.

Suspiciunile s-au îndreptat către fiul bărbatului, care a fost dus la audieri.

 

Citește și
crima, arges
Mamă și fiu, uciși de fostul iubit al femeii în curtea unei biserici din Argeș. Băiatul a încercat să-și apere mama

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Bărbatul prezenta leziuni în zona capului. Cu ocazia intervenției la fața locului, polițiștii au identificat și un bărbat în vârstă de 33 de ani din Borșa, fiul decedatului. Cercetările sunt efectuate în continuare de o echipă complexa sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș".

După o noapte întreagă de audieri, anchetatorii au decis ca tânărul suspect de crimă să fie evaluat psihiatric. În tot acest timp, sătenii sunt șocați de cele petrecute, iar vecinii spun că nu au auzit strigăte de ajutor ori scandal în familie.

Vecin: ”Au avut de toate și nu au avut probleme de familie. Băiatul umbla la școală cu o nepoată de-a mea și a fost premiant pe clasă și am zis că nu e adevărat, că nu se poate".

Vecin: ”Oameni de omenie sunt. Băiatul avea ceva probleme”.

Vecină: ”Doamne ferește, atât poți să zici. Ea avea servici și el, amândoi au fost în serviciu. Nimeni nu știe ce a fost, numai Dumnezeu".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult