Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Ialomița reținut după ce și-ar fi omorât iubita minoră

Your browser doesn't support HTML5 video.

O elevă de 16 ani din București a fost ucisă miercuri seară, chiar de iubitul ei. Bărbatul de 32 de ani din Ialomița a recunoscut că a avut o criză de gelozie și nu s-a oprit până nu i-a luat viața fetei.

În încercarea de a-i salva viața tinerei, tot el a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112, cerând ajutor medicilor.

Scenele de groază s-au petrecut în comuna Drăgoiești, județul Ialomița. Bărbatul de 32 de ani și eleva de 16 ani din București erau împreună de ceva vreme.

Miercuri seară, fata a mers la el în vizită. Din păcate, totul s-a transformat în scandal, iar bărbatul ar fi făcut o criză de gelozie. Individul a lovit-o pe fată și nu s-a oprit până nu a omorât-o, susțin anchetatorii.

Când și-a mai revenit și și-a dat seama de fapta comisă, suspectul a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. La fața locului au ajuns și polițiștii, iar bărbatul a recunoscut crima.

Citește și
Ce secret ascundea individul care și-a ucis soția și apoi a făcut accident. Cumnata lui a mărturist totul polițiștilor
Ce secret ascundea individul care și-a ucis soția și apoi a făcut accident. Cumnata lui a mărturist totul polițiștilor

A fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de omor, iar joi seară va fi prezentat judecătorilor din Ialomița cu propunere de arestare preventivă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult