Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Cluj și-ar fi oferit nepoata de 1 an pentru relații sexuale, contra cost. Ce au găsit polițiștii în locuința sa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz revoltător este investigat de polițiștii din Bihor. Un bărbat de 29 de ani din Florești, Cluj, a fost reținut după ce și-ar fi oferit contra cost, pentru relații sexuale, propria nepoțică, o copilă de 1 an și jumătate.

Discuțiile s-au purtat pe rețelele sociale, iar un alt bărbat a fost dispus să dea banii pentru a rămâne singur cu fetița, într-o cameră de hotel din Oradea. Polițiștii au intervenit la timp, iar copila și unchiul ei au fost interceptați pe drum.

Suspectul a fost dus imedat la audieri și le-a spus anchetatorilor că sora lui obișnuia să îi lase fetița în grijă, când era ocupată. La perchezițiile făcute apoi de polițiști la domiciliul bărbatului au fost găsite imagini cu biata copilă, pe care individul le posta pe internet.

Bărbatul a fost reținut pentru pornografie infantilă, dar și pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni.

O anchetă a protecției copilului se desfășoară în familia respectivă. Iar fetița va fi examinată medical.

Citește și
accident cluj
Un șofer de 83 de ani a fost la un pas de moarte după ce un altul nu i-a acordat prioritate, în Cluj. S-a răsturnat cu mașina

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult