Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Argeș și-a ucis soția cu sălbăticie. Credea că are o relație cu fiul lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

După 44 de ani de căsnicie plini de scandaluri din cauza geloziei, un bărbat din Argeş, și-a ucis cu sălbăticie partenera de viaţă.

Conform spuselor unuia dintre copiii celor doi, cel care a și găsit-o pe biata femeie, aceasta a făcut mai multe plângeri la poliție, dar, de fiecare dată s-a împăcat cu soțul și le-a retras. Atenție,

Apropiaţii celor doi spun că şi în tinereţe omul era bănuitor şi posesiv, iar la petrecerile din sat, de exemplu, nici măcar nu o lăsa să se prindă în horă cu nuntaşii.

Acum suspecta o relaţie incestuoasă între soţie şi fiul său, doar pentru că băiatul a venit din străinătate special ca să renoveze casa părintească.

Reporter: ”Nu vă pare rău?

Nicolae Monea, suspect: Nu!

Reporter: Aţi iubit-o?

Nicolae Monea: NU! A iubit-o alţii!

Bărbatul a fost găsit ascuns într-un hanbar, după ce marți noapte şi-ar fi înjunghiat soţia. Chiar fiul celor doi a descoperit oroarea.

Cristi Monea, fiu: "S-au certat, ieri, toată ziua şi când m-am trezit de dimineaţă, era deja omorâtă. Bănuia că era plecată cu alţii, că nu ştiu ce şi … din cauza asta. Dar el numai iluzii avea în cap."

Constantina avea 64 de ani şi o căsnicie de 44 cu Nicolae, bărbatul cu care a făcut 4 copii.

Încă din tinereţe, spun vecinii, bărbatul îşi ţinea din scurt soţia şi era extrem de gelos.

Maria Monea, cumnată: "Țin minte odată, la o nuntă, aici pe deal. A scos-o din horă şi a luat-o acasă".

Femeia i-a iertat ieşirile de fiecare dată, iar căsnicia a mers mai departe: copiii şi-au căutat un trai mai bun în străinătate. Unul dintre fii s-a întors acum un an, din Italia, a renovat casa părintească şi avea grijă ca bătrânilor lui să nu le lipsească nimic. În loc să se bucure, tatăl lui a intrat la bănuieli şi se gândea chiar la o relaţie incestuoasă între mama şi fiu.

Bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de violenţă în familie şi omor.

Marius Ştefan, prim procuror Parchetul Argeş: "A înjunghiat-o mortal pe soţia sa, în vârstă de 64 de ani, motivul, mobilul crimei, părând a fi gelozia".

Suspectul riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult