Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Argeș, arestat preventiv pentru că și-ar fi abuzat sexual fiicele vitrege. Cum s-a aflat totul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ din Argeș a fost arestat preventiv pentru că și-ar fi abuzat sexual fiicele vitrege de 11 și 13 ani.

Pe cea mică o chinuia de aproape trei ani, dar fetița n-a avut curaj să vorbească despre ororile la care era suspusă. Totul s-a încheiat însă când individul a început să-și bată joc și de sora mai mare, iar copila a povestit cele întâmplate tatălui ei natural.

Fata de 13 ani locuia mai mult cu tatăl natural, dar, după divorț, își împărțea timpul și în familia mamei, care se recăsătorise. Și-a învins rușinea și i-a mărturisit că tatăl vitreg o agresează sexual. Când a auzit prin ce trece fiica lui, bărbatul s-a dus direct la Poliție. Anchetatorii au reușit să strângă suficiente probe, astfel încât suspectul de 33 de ani să fie încătușat.

Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: "În perioada 2019-2021 bărbatul ar fi abuzat sexual pe fiica sa vitregă în vârstă de 11 ani, iar în perioada septembrie-decembrie 2020, ar fi abuzat-o, în repetate rânduri, pe o altă fiică, de asemenea vitregă, în vârstă de 13 ani.”

Imediat după percheziția în casa unde se petreceau ororile, cele două victime au fost încredințate tatălui biologic și vor beneficia de consiliere psihologică.

Citește și
Copii bătuți și abuzați de familia la care erau în plasament, în Timișoara
Copii bătuți și abuzați de familia la care erau în plasament, în Timișoara

Andreea Teodorescu, șef serviciu DGASPC Argeș: "Evaluarea psihologică presupune un timp mai lung pentru a putea clarifica toate consecințele abuzului sexual. Se poate întâmpla să pară anumiți copii că nu sunt afectați, însă poate fi un mecanism de apărare, modul în care ei se comportă. Cu siguranță lasă semne."

Cele două copile abuzate mai au două surori vitrege mai mici, una de opt luni și cealaltă, de șase ani.

Autoritățile au hotărât să le ia din familie, pentru că sunt fiicele naturale ale bărbatului acuzat de aceste orori și pentru că erau neglijate și de mama lor. Vor ajunge în grija unui asistent maternal. Mama fetițelor este și ea în vizorul anchetatorilor, care trebuie să stabilească dacă femeia știa ce se petrece în casă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult