Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alertă în Arad după ce un individ a înjunghiat un tânăr. Agresorul este căutat de poliţie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliţiştii din Arad sunt în alertă. Caută un individ care a înjunghiat un tânăr în zona unui viaduct din oraş.

Atacul a avut loc când afară se înoptase deja, iar agresorul a reuşit să dispară în grabă cu bicicleta. Victima a ajuns la spital, iar autorităţile au anunţat că au un cerc de suspecţi.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost lovit de agresor în zona picioarelor, iar victima a căzut ca secerat la pământ. Apoi a fost înjunghiată.

Taximetrist: "Am auzit că a fost înjunghiat la ora 20, nu noaptea. M-am şi mirat că este o zonă destul de circulată. Suntem noi, taximetriştii, poliția nu este departe peste drum. Tot mai rău este, tot mai rău."

Localnic: "Când am venit, era numai sânge aici, numai ce plecase salvarea, nu am auzit niciun ţipăt, aici sunt boschetari. Nici ei nu au auzit, a fost rapid, a fost un biciclist, a băgat cuţitul şi a plecat cu bicicleta."

Citește și
crima
Și-a înjunghiat mortal iubitul după o ceartă. Ce i-ar fi cerut bărbatul

Bărbatul rănit a fost operat la scurt timp după atac.

Simina Roz, purtător de cuvânt, Spitalul Judeţean Arad: "Pacientul a ajuns aseară (duminică - n.r.) la Unitatea Primiri Urgente cu patru plăgi înjunghiate. Este vorba despre o plagă în zona toracală, una în zona lombară, una la coapse şi alta la braţul drept. Tot aseară a intrat într-o intervenţie chirurgicală pentru plagă din zona toracală. Acum se află internat pe secţia chirurgie şi este în afara oricărui pericol."

Poliţiştii se gândesc şi la o posibilă reglare de conturi.

Claudia Iuga. IPJ Arad: "În acest moment, există mai multe persoane bănuite de săvârşirea faptei, fiind conturate mai multe ipoteze de lucru."

Poliţiştii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violente.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult