Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat din Alba a fost strivit de tractor. Cum s-a întâmplat tragedia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 58 de ani din Alba.

Plecat cu tractorul la stana, acesta s-a dat jos fără să-l asigure şi, când a văzut că utilajul o ia la vale, a încercat să-l oprească.

În acel moment, tractorul s-a răsturnat, iar bărbatul neajutorat a rămas prins sub acesta. Deşi au reuşit să-l scoată de sub fiare, salvatorii nu au mai putut să-l readucă la viaţă.

Bărbatul plecase cu tractorul în afara satului ca să colecteze laptele de la stana. Pe drum, acesta s-ar fi dat jos fără să tragă frâna şi, când a văzut că utilajul o ia din loc, a intrat în panică şi a încercat să se urce în el din mers. În acel moment, tractorul a căzut peste el.

Martor: "A fugit după tractor şi s-a suit prin spate ca pe scări nu a mai reuşit. S-a răsturnat şi nu a mai durat mult, că nu am putut să îl scoatem de acolo afară." Localnic: "A plecat tractorul şi a fugit să sară în el, să-l oprească şi s-a răsturnat peste el. Nu a mai avut nicio şansă. Vedeţi cum e şi tractorul, l-a prins acolo sub fiare."

Citește și
accident buzau
Ce au descoperit polițiștii despre șoferul de tractor care a provocat accidentul din Buzău

La faţa locului s-a deplasat echipajele de pompieri şi poliţie. Deşi au reuşit să-l scoată de sub fiare, nu au mai putut face nimic pentru a-l ţine în viaţă pe bărbat. Acum, oamenii legii au deschis o anchetă. Comisar Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba: "Din primele cercetări rezultă că este vorba de un accident. Se pare că bărbatul nu ar fi asigurat în mod corespunzător utilajul şi a fost prins sub acesta în timp ce încerca să îl oprească." Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult