Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat de 53 de ani a fost ucis de fiul cel mare, care i-a aruncat cadavrul în fântână. Fratele mai mic a ajutat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 53 de ani din Mehedinți a fost ucis de fiul mai mare. Cadavrul a fost aruncat, apoi, într-o fântână. Suspectul ar fi fost ajutat de fratele mai mic și de doi vecini.

Scandalul între tată și fiul de 23 de ani ar fi pornit de la faptul ca mama lor a luat drumul străinătății.

Copiii o susțineau, însă el nu era de acord.

La un pahar, băiatul și-a pierdut cumpătul și l-a sugrumat. Apoi, a cerut ajutorul prietenilor și fratelui său de 17 ani ca sa scape de cadavru.

L-au aruncat într-o fântână secată la 7 km de casă. Ulterior, a răspândit vorba prin sat că tatăl ar fi dispărut fără urmă.

Silviu Flori, prieten al suspectului: ”Vineri dimineața am auzit ca nu mai e și am început să căutăm. Ba pe aici prin fântâni, ba pe acolo, ba pe la vecini, ba pe la casa aia părăsită. Ori s-a speriat ori nu știu, a văzut ca ține joacă.”

Citește și
Politist
Crimă șocantă în SUA. Un judecător a fost ciuruit de gloanțe de un șerif, chiar în tribunal

Nicolae Surcenatu, vecin: ”Era mai demult scandalul între ei, dar acum prea de tot așa. Zicea asta ca cică e plecat undeva, e plecat. Muieri, zicea tanti Nuta, pleca după gagici. Baaaa, păi ăla era după gagici. Am crezut dintr-odată ca l-au omorât.”

Ceea ce a dat de bănuit polițiștilor a fost faptul că băieții voiau să plece din țară, deși tatăl lor era de negăsit. După 4 zile de căutări, anchetatorii au descoperit cadavrul.

Gheorghe Ciocan, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți: ”În urma cercetărilor efectuate de către organele de poliție, cadavrul a fost găsit, a fost scos din fântână și depus la morga spitalului pentru efectuare necropsiei.”

Anchetatorii urmeaza sa-i audieze acum și pe cei care l-au ajutat pe baiat să transporte cadavrul.

Fiul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult