Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat, căutat de polițiști, fiind suspectat că şi-ar fi ucis mama. A fost externat dintr-un spital de Psihiatrie

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 53 de ani, din Timișoara, a fost găsită fără suflare în propria casă, cu mai multe lovituri în zona capului.

Soțul femeii este cel care a făcut descoperirea macabră, iar principalul suspect este chiar fiul celor doi, un tânăr cu probleme psihice. Acesta nu a fost găsit acasă, așa că polițiștii au pornit în căutarea lui.

Soțul victimei a ajuns în jurul orei 17:00 acasă, unde și-a găsit soția într-o baltă de sânge. A sunat imediat după ajutor, dar medicii n-au mai putut face nimic. Polițiștii, coordonați de un procuror, au început ancheta.

Polițiștii au stat de vorbă cu soțul victimei și au efectuat cercetarea la fața locului. Primele indicii arată că suspectul principal este chiar fiul celor doi, un tânăr în vârstă de 34 de ani.

Anchetatorii nu l-au găsit în casa părinților, acolo unde locuia, așa că au pornit în căutarea lui. Surse din cadrul anchetei spun că tânărul are probleme psihice și a fost internat de mai multe ori. Vecinii spun însă că nu dădea semne că ar fi violent.

Citește și
crima
Un recidivist a ucis o femeie, pe marginea șoselei, în Oradea. Trupul ei era plin de tăieturi

Vecină: ”Era un băiat liniștit, foarte liniștit. Nici măcar când zicea ”bună ziua” nu se auzea, așa de încet spunea. M-am speriat că e poliția și tot lumina aici. M-am gândit că precis s-a întâmplat ceva.”

Reporter: ”Ce ați auzit că s-a întâmplat?”

Vecin: ”Fiul și-a omorât mama. Niște oameni extraordinari, dar, din păcate, fapta e consumată."

Localnic: ”Ar fi avut internări la Jebel, la nebuni. E rău de tot să auzi așa ceva."

Odată prins, tânărul va fi supus unei expertize. Dacă se dovedește că nu are discernământ, va fi închis într-un spital de psihiatrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult