Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost înjunghiat de unchiul său, într-o comună din Dâmbovița

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene sângeroase, miercuri seara, într-o comună din Dâmbovița.

Un bărbat de 42 de ani a fost înjunghiat de unchiul său după un schimb acid de replici. Victima a fost transportată la spital, iar suspectul a fost dus la audieri.

Bărbatul de 42 de ani locuiește în aceeași gospodărie cu sora și cumnatul său, dar și cu unchiul de 65 de ani. Victima le-a povestit anchetatorilor că, în drum spre casă de la muncă, s-a întâlnit cu unchiul sau. Aflase că i-ar fi vorbit urât surorii lui și i-a cerut explicații. De aici până la atac nu a mai fost decât un pas.

Florina Ducă, sora victimei: „El venea de la muncă și unchiul meu l-a tras de pe bicicletă și l-a înjunghiat cu cuțitul” Reporter: „Pe ce motiv, doamnă, de ce?” Florina Ducă: „Că s-a luat de mine” Reporter: „Unchiul dumneavoastră e un om violent?” Florina Ducă: „Păi, da, a făcut pușcărie. Ți-e și frică să stai cu el în curte”

Rudele susțin că nu este pentru prima dată când individul devine violent.

Citește și
crima arad
Mărturiile vecinilor în cazul copilului care ar fi fost ucis de propria mamă în Arad. Tatăl ar fi vrut să-l ia cu el

Iulian Șuțu, cumnatul victimei: „Prima oară s-a luat de soția mea. A fost o ceartă minoră și ei s-au luat la ceartă. Că cică l-a înjunghiat pe Fane, pe cumnatul meu. Și am fugit!"

Aseară, martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Rănitul a fost dus la Spitalul Județean Târgoviște, unde a primit îngrijiri, dar a refuzat să rămână internat. Între timp, unchiul lui a fost dus la secție pentru audieri. Nu a fost reținut, însă pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Medicul legist spune că bărbatul de 42 de ani prezența două plăgi tăiate, însă nepenetrante, motiv pentru care nu i-au pus viața în primejdie. Din această cauză, polițiștii îl cercetează pe bărbatul de 65 de ani pentru lovire sau alte violente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult